You are here


Intercanvi de llibres 2014-2015

By ampaadm - Posted on 26 Maig 2014

Des de l’AMPA, i un cop avaluats els seus avantatges, inconvenients, i els resultats positius que vam obtenir el curs passat, aquest any, i de cara al proper curs 2014-2015, volem posar, de nou, a disposició de les famílies de l'Escola la plataforma http://www.bookint.eu, que ens permet tenir l'opció de reutilitzar els llibres de text, i que serà gestionat per les pròpies famílies.

La vostra participació té, òbviament, caràcter voluntari i no pretén ser alternatiu, sinó complementari a la forma habitual d'adquirir els llibres dels nostres fills.
Heu de tenir en compte que aportar llibres a la plataforma d'intercanvi no garanteix que es puguin retirar el mateix nombre de llibres, ja que no es pot controlar l'oferta i la demanda. I que un cop heu lliurat un exemplar per participar en el programa d'intercanvi, ja no es pot recuperar.

Trobareu la informació de com fer-ho al manual que hem adjuntat al final d'aquesta pàgina (heu d'estar registrats per veure-ho).

De forma resumida el procés seria el següent:

  1. Donar-vos d’alta com a usuari a www.bookint.eu a través de AMPAIPSI. Ho podeu fer des del dia 2 de juny fins el dia 22 de juny.
  2. Revisar que els llibres siguin aptes per a l’intercanvi (sense subratllats, ni guixats ni estripats). Els llibres en mal estat no seran admesos pel programa i seran retornats a les famílies.
  3. Lliurar els llibres que voleu donar a l'Escola els dies 26 de juny de 17 a 20h i el 27 de juny de 8 a 15h a l’Aula de Música de Borrell I (planta 4, costat muntanya). Els llibres hauran de portar una etiqueta amb el nom amb el que us haureu donat d’alta al sistema “bookint” i un telèfon de contacte.
  4. Reservar a través del web de bookint.eu els llibres que us interessa aconseguir. Podreu reservar tants llibres com llibres haureu cedit per l’intercanvi. La reserva es podrà fer el 30 juny i l’1 de juliol.
  5. Anar a l’escola a recollir els llibres reservats. Es demanarà 1 € per cada llibre aconseguit, en concepte de despeses de manteniment del web. El lliurament es farà el dia 2 de juliol de 15 a 20h. a la mateixa Aula de Música de Borrell I (planta 4, costat muntanya). L'escola permetrà passar la comanda de llibres que es vulguin comprar a través d'ells fins el dia 4 de juliol. Per tant, si no es poden obtenir tots els llibres via intercanvi, encara sereu a temps de comprar-los a l'Escola.

Volem agrair l’ajuda i el suport que l'Escola ens ha donat per tirar endavant aquesta proposta.

Cordialment,
La comissió de reciclatge.- Junta de l’AMPA

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec