Cursa IPSI contra la fam cursa reglament inscripcions resultats patrocinadors
boat

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I COL.LABORACIÓ

Més de 6.200 gràcies!!

En aquesta CARPETA hi podeu veure i penjar totes les fotos que heu fet per compartir-les amb tothom


Boss

14 de maig de 2017

A l'interior de l'Escola Industrial

Boss

100% benèfica

Tots els beneficis es donaran a Acció contra la fam

Boss

Veniu tota la família

Curses per totes les edats

Boss

Medalla per a tothom

Tots els participants rebran una medalla de record

La cursa

El proper 14 de maig de 2017, a l’interior de les instal·lacions de l’Escola Industrial de Barcelona, es celebrarà la primera edició de la “Cursa IPSI contra la fam”, organitzada per l’Escola i l’AMPA de l’IPSI, amb l’objectiu de recollir el màxim de diners per a la ONG “Acció contra la fam”.
 

Els valors

La Cursa contra la fam és un projecte educatiu, pedagògic i esportiu.

És un instrument per involucrar els joves en la lluita contra la fam i fer-los conscients del greu problema de la fam al mon.

Els posa en contacte amb el problema però, a l’hora, els dóna l’oportunitat de participar en la solució.

Els patrocinadors (pares, avis, amics, empreses col.laboradores,...) els mostraran que no estan sols en aquesta lluita.

Totes les escoles inscrites al projecte d' “Acció contra la fam” celebraran la seva Cursa durant el mes de maig. De moment hi ha 25 escoles inscrites aquest any a Catalunya, i més de 100 a tot l’Estat, en el web de la carreracontraelhambre.org.


Sorteig de 6 parells de sabatilles SAUCONY

Feu una donació de 5€ al número de cc: ES89 2100 3203 2822 0057 8109 i participeu al sorteig de 6 parells de sabatilles SAUCONY
Si voleu més detalls i conèixer les bases del sorteig, cliqueu AQUÍ


reglament de la cursa

CANVI D'ÚLTIMA HORA Degut a l'èxit d'inscripcions, l'organització vam decidir tancar-les unes hores abans del previst, quan es va arribar a la xifra de 400 participants, que crèiem que era la quantitat màxima de corredors que podien passar pel recorregut planificat.
Per tal de poder admetre la inscripció de totes les persones que ens ho han sol·licitat, hem decidit dividir les curses amb més participació (CAT2 i CAT5) en dues. (veure modificacions al quadre de sortides)
D'aquesta de manera, el mateix dia de la cursa, hi haurà 50 dorsals disponibles per a les categories 1, 2, 3 i 4.
Les inscripcions presencials es podran realitzar a partir de les 8:30h fins a 30 minuts abans de cada una de les sortides, o fins que s'exhaureixin els 50 dorsals.

01. La Cursa es realitzarà el diumenge 14 de maig de 2017, a l’interior de l’Escola Industrial, fent voltes a un recorregut de 600m, degudament senyalitzat.

02. La Cursa està organitzada per l’Escola i l’AMPA IPSI, però està oberta a tothom que hi vulgui participar. El mínim d’edat per participar a la prova és els nascuts l’any 2013. Tots els participants menors d’edat participen sota l’autorització del pare, la mare o el tutor legal

03. La Cursa estarà dividida en 5 categories. Les Categories CAT2 i CAT5 es dividiran en dues curses diferents pel gran nombre de participants
L'ordre de les sortides, hores i distàncies, són les següents:

>
Sort. Hora Cat. Any naix. Curs Voltes (m)
1 09:30 CAT1 2.013 - 2.011 P3, P4 i P5 EI 1 (600m)
2 09:50 CAT2-A 2.010 1er EP 1 (600m)
3 10:10 CAT2-B 2.009 - 2.008 2on i 3er EP 1 (600m)
4 10:30 CAT3 2.007 - 2.005 4rt, 5è i 6è EP 2 (1.200m)
5 10:50 CAT4 2.004 - 1.999 ESO i Batxillerat 4 (2.400m)
6 11:10 CAT5-A <= 1.998 Personal Escola,
Ex-alumnes,
mares i pares
5 (3.000m)
7 11:30 CAT5-B <= 1.998 Personal Escola,
Ex-alumnes,
mares i pares
5 (3.000m)


04. Totes les curses es cronometraran amb xip ChampionChip.

05. La classificació de la cursa es farà per grups, no hi haurà una classificació individual. Hi haurà quatre grups: A, B, C i D, en funció del grup classe de cada alumne. A cada alumne se li calcularà el temps mitjà en fer una volta. La mitjana entre tots els alumnes d’un mateix grup determinarà el temps d’aquell grup. Per tant des de P3-A fins a 2onBatx-A competeixen junts, i el mateix pels grups B, C i D.
Per a aparèixer a les classificacions caldrà completar el número de voltes de la cursa de la seva categoria
També es farà una classificació addicional segons el número de participants de cada equip, per encoratjar la participació.
Els corredors de la CAT5 no formaran part de la classificació, excepte els tutors que participaran en el grup classe que els hi toqui.

06. Les inscripcions es poden realitzar per internet en aquest ENLLAÇ fins al proper 5 de maig a les 23:59h, a un preu de 5€ per participant. El mateix dia de la cursa s’acceptaran inscripcions fins a esgotar els dorsals disponibles, a un preu de 10€.

07. Els pitralls es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 8:30h i fins 15’ abans de la sortida de cada cursa, a la carpa de recollida de dorsals que estarà degudament senyalitzada.

08. Tots els participants hauran de portar el pitrall ben visible a la part davantera. Per al correcte funcionament del xip, no es podrà doblegar el dorsal.

09. Hi haurà una zona d’avituallament situada a la zona d’arribada.

10. Hi haurà servei de guarda-roba. Només es guardaran bosses que es puguin tancar correctament.

11. PREMIS: Tot i no ser una prova competitiva, tots els participants que finalitzin la cursa rebran una medalla.

12. La participació a l’esdeveniment es fa sota la responsabilitat i el propi risc dels participants a la cursa. L’organització s'eximeix de tota responsabilitat pels danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després de la cursa, a ells mateixos o a terceres persones.

13. Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, així com a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.

14. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto.

15. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decideix sobre qualsevol incidència que no estigui prevista.


 

 


inscripcions

INSCRIPCIONS TANCADES

Fins la propera edició.

Us hi esperem!!


Per qualsevol dubte o comentari, envieu un mail a junta@ampaipsi.cat

patrocinadors

Apart de l’aportació que farà cada nen, aconseguint involucrar a la causa amics i familiars, l’AMPA de l’escola sumarà el màxim possible a la quantitat final que l’escola IPSI entregui a la ONG Acció contra la fam, fent una aportació addicional als fons aconseguits gràcies a les inscripcions dels participants i les donacions dels patrocinadors.
 
Els patrocinadors podran estar presents a la zona de sortida i arribada de la cursa el mateix dia 14 de maig, mitjançant el format que prefereixin: carpa amb productes, arc de sortida, banderoles, entrega de díptics o obsequis pels participants,.... A més, també podran estar presents a tots els actes i aparicions als mitjans i a l’escola i en aquesta web
 
Si voleu patrocinar la cursa, encara que només sigui amb un petit gra de sorra, poseu-vos en contacte amb l’AMPA de l’escola a través del correu electrònic: junta@ampaipsi.cat

Col.laboradors

Go To Top