Festa de l’AMPA 2022

El proper diumenge, 6 de novembre, celebrarem la Festa de l’AMPA IPSI a la casa de Colònies “La Granja” de Santa Maria de Palautordera. 

Hem organitzat un munt d’activitats des de les 10h del matí de la mà d’un grup de monitors que guiaran les diferents activitats dirigides, com el rocòdrom i la tirolina. També podreu jugar a bàsquet i futbol a les pistes i participar en el Concurs de 3×3. Els més petits s’ho passaran d’allò més bé l’actuació d’en Fefe, i tots ballarem al ritme de l’animadora de Memory. 

El dinar es farà en dos torns: a les 13h dinaran els nens acompanyats pels monitors, que continuaran amb ells un cop acabin, mentre els adults dinarem a partir de les 14.30h i farem sobretaula.  

 A les 16h les criatures tornaran a ser totes nostres, per acabar de disfrutar plegats dels darrers moments de la Festa. 

Podeu fer les inscripcions des d’aquest enllaç.  

Els preus són els següents: 20€ per infant i 25€ per adult. 

Cas que algun membre de la família tingui alguna al·lèrgia o intolerància alimentària o vulgui participar en el Concurs de 3×3, escriviu-nos un correu electrònic junta@ampaipsi.cat i proporcioneu-nos les dades següents: 

  • Al·lèrgia o intolerància: Nom de la persona, adult/infant (en aquest segon cas, indiqueu el curs) i al·lèrgia o intolerància. 
  • Concurs 3×3: Nom del participant o participants i edat. Es poden fer inscripcions individuals o directament inscriure’s en grup.   

Us hi esperem!! 

La Junta de l’AMPA IPSI