Assemblea general extraordinària 2022

Benvolgudes famílies,

Tal com us vam avançar la setmana passada, us convoquem a l’assemblea general ordinàriade l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola IPSI d’enguany, que tindrà lloc eldijous, 17 de novembre de 2022, a les 20:00 hores a la Sala d’Actes de Borrell 2.Podeu consultar l’ordre del dia en l’arxiu adjunt.

L’assemblea és l’espai en el qual es fonamenta la participació de les famílies en els temes de l’Escola. És un bon moment per posar-nos cara i una bona oportunitat per escoltar les propostes de tothom, alhora que des de la Junta donarem compte dels treballs fets i explicarem les activitats que volem fer de cara a aquest curs 2022-2023.

Tot esperant poder-vos saludar el 17 de novembre, rebeu una cordial salutació.

Junta de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola IPSI