Premis dels Treballs de Recerca

En el decurs de l’acte de la Festa Major de l’Escola s’ha fet públic el nom de les dues estudiants de Batxillerat que enguany han estat premiades per l’AMPA pels excel·lents treballs de recerca que han realitzat.

  • Aina Sanfeliu Mateu, pel treball “Creació i edició d’un llibre il·lustrat”.
  • Mariona Izquierdo Llosa, pel treball “Zona de baixes emissions a la ciutat de Barcelona – Superilla de l’Escola Industrial”.

A més d’elaborar el llibre il·lustrat en sí, l’Aina ha anat més enllà i ha fet un estudi de diversos temes al voltant del tema, com el tractament dels personatges femenins en el folklore i els mites europeus.

El treball de la Mariona gira al voltant de l’Objectiu de Ciutats i Comunitats Sostenibles, l’objectiu nº 11 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Així, ha estudiat la zona on es troba l’IPSI i ha analitzat com fer-la una zona de baixes emissions de CO2.

A més, s’ha atorgat un accèssit al Ricard Agustin Bertran, pel treball “Aplicacions de la Intel·ligència artificial en la radiologia”, que a banda de la seva gran qualitat, estava redactat íntegrament en anglès.